Chuck Norris – All American Bakeries Inc

Äntligen! Den fd Amerikanske skådespelaren/badass:en Chuck Norris har tagit sitt förnuft till fånga och lagt sin skådespelarkarriär på hyllan till förmån för sin dröm – att starta en internationell bagerikedja.

Det var under inspelningen av A force of one 1979 som Chuck störde sig på att det var sån brist på vettig tårta på och ikring inspelningsplatserna. Han tänkte ”Hey! I can do better than this, I can be a (kick ass) baker! Yeah!”. Väl hemma på kammaren började han snickra på ett koncept som nu spås förändra bageri/konditorindustrin för gott.

Vi ringde upp Mr Norris en råkall måndagmorgon för att få lite mer kött på benen, men han kunde varken säga bu eller bä och var rätt förtegen. Allt han kunde säga var att hans splitter nya koncept skall heta ”All American Bakeries” och att detta koncept skulle slå lite hårt som han själv gör (kiiiyaaaaa). Han var också snäll att maila några referensbilder på tårtor han gjort ”so far”. Vi har lagt ut bilderna på hans fräschaste bakverk nedan till allmän beskådning. Än så länge är det bara Bakgården AB som har rättigheterna att importera hans tårtor till Sverige.

CN Kickass B-day - En orgie i gul och ljusblå iceing. En klar favorit här på redaktionen.

Double UZI superfan - En helskön och välsmakande tårta som har bannlysts av ameriskanska folkhälsoinstitutet och Weight Watchers. Inget som hindrar oss att äta den minst en gång i veckan!

Texas Ranger supermeal cake - Kommentarer är överflödiga. Ännu ett mästerverk. Obs: Nu med dubbelt så mycket vaniljkräm

Uzi marzipan lover - Denna tårta kommer att bli en riktig storsäljare i Sverige. En hederlig gammal princesstårta med dubbla bottnar, peanutbutter & jam. Asgrym relief i kakao som kronan på verket.

Annonser

0 Responses to “Chuck Norris – All American Bakeries Inc”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Statestik

  • 49,491 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: