Tjäna en massa pengar på att blogga!

Detta uttalande, eller skall man kalla ”order”, kom från vår VD i fredags eftermiddag då de flesta satt och småslumrade framför skärmarna med en kopp extra starkt kaffe och en stor bit Chuck Norris-tårta framför sig.

Vår VD Lars-Ove är på randen av desperation. Han vill tjäna pengar. Tjäna en massa pengar. Och han vill att vi skall bli lika framgångsrika på bloggscenen så att vår säljare Terry Monzano skall lyckas med något som han aldrig har lyckats med förut, nämligen att sälja en annons.

”Do whetever it takes!” skrek han innan han slängde igen den glasade dörren till sitt kontor så att den nära på sprack från topp till botten. Nu vill han att vi skall hyra in Blondinbella, Kenza och Carolina Gynning för att fylla Bakgården med riktigt matnyttigt, mustigt och förstklassigt stoff. Vår VD är till och med villig att skjuta till pengar, ja massor av pengar i form av riskkapital för att förmå Alex Schulman att fatta pennan för denna bloggs räkning. Sedan skall pengarna börja rulla in. Är det inte så det är?

Vår kulturskribent Lenny Ljung blev helt eld och lågor när han fick veta att vår ärade VD tänkte anlita Blondinbella och/eller Kenza. ”Jag hade lätt lämnat min fru för en eftermiddag på stan med någon av dessa damer” var hans kommentar och den kom rakt från hans åderförkalkade gamla storrökarhjärta.

Annonser

0 Responses to “Tjäna en massa pengar på att blogga!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Mest klickade

  • Inget

Statestik

  • 49,849 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: