Scatman spottad i Guatemala

scatman_john_lerScatundret från 90-talet, John Paul Larkin alias ”Scatman John” , som befarats ha insomnat 1999, har nu med största säkerhet ”been spotted” i Guatemala City, Guatemala och är enligt ögonvittnet ”alive and kickin'”.

Scatman John som under nittiotalet låg bakom smash hits som Scatman, Scatmans world och Everybody Jam! tros även vara ensamt ansvarig för de allt större ozonhålen, vilket han å det bestämdaste förnekande in i det sista. John Larkin försvann under smått småmystiska omständigheter runt påsken 1999 och har inte påträffats sedan dess. Inte förrän nu!

scatman_john_skrattar

Scatman John då det begav sig, ständigt hög på framgång och med en perfekt ansad mustage

Scatman John i nutid
NU En bild tagen med en mobilkamera på herrtoaletten på karaokebaren ”El asno del Burro” i Guatemala City under gårdagen. Nästan 10 år har gått men Scatman John är sig lik….nåja inte helt….

Vår utsände i Guatemala , Juan Manga, har under ett kort samtal med kameramannen fått veta att John Larkin var vid gott mod efter  ett par sju stora starka öl och i allra högsta grad levande den aktuella kvällen.  Varken Manga eller hans källa kan däremot, med handen på bibeln, svära på att Larkin fortfarande är vid liv efter en sådan karaokekväll.

Annonser

0 Responses to “Scatman spottad i Guatemala”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Statestik

  • 49,491 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: