Fritt fram för kärnkraft, ja tack!

Förbudet mot nybyggnad av kärnkraft hävs. De fyra borgerliga partiledarna är överens om energipolitiken och vi jublar! Äntligen kan vi förverkliga vår dröm – att bygga vårt eget kärnkraftverk. Kraftverket är redan beställt på postorder från tyska Atomische Einschmelzwerke GmbH. Vi valde dem för att vi föll för modellen av kraftverk (se bild nedan) och för att namnet lät så bra och låg så bra i munnen.

Bakgårdens nya och fina kärnkraftverk

Vi har varit i kontakt med vår forskarkonsult, Dr Joar Krisch och han bedömer att det inte skall vara några risker med att uppföra detta kärnkraftverk i cetrala Stockholm. Vi litar på mannens ord.

Om ni undrar om vi har tänkt på allt så har vi gjort det. Vi har till och med ordnat med slutförvaringen av uttjänt bränsle. Bobby Miälthe från Surahammar har lovat att vi får ställa så många tunnor vi vill i hans garage och resten av hans stora villa om det skulle behövas. Han skall ändå flytta utomlands och leva på svenska bidrag. Smart säger vi.

Mannen som har allt; sommarhus på Mallorca, fritid och en ljus framtid. Mordhotad av Sollentuna kommun. "Årets miljöbov" tre år i rad. Får sin lön i Tacochips.

BOBBY MIÄLTHE Mannen som har allt; sommarhus på Mallorca, fritid och en ljus framtid. Mordhotad av Sollentuna kommun, "Årets miljöbov" tre år i rad och en man som får sin lön i Tacochips. Nu skall han också slutförvara vårt radioaktiva avfall.

Det finns bara ett litet aber. Den finansiella biten. De Saudiarabiska riskkapitalisterna har mer eller mindre vänt oss ryggen efter floppen med bloggandet som skulle ge feta inkomster. Vi har varit kontakt med flera stora banker, och försäkrat dem om att vi kommer att spara massor i elkostnader varje år. Var detta leder återstår att se.

Annonser

0 Responses to “Fritt fram för kärnkraft, ja tack!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Statestik

  • 49,491 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: