Fireballet – fem män i pastelltrikåer

Fireballet

”Oh, fifaan dom inte såg rålig ot, dj*vla fjollakläder! (skratt)”. Det var vår lokalvårdare Ahmeds första ord när han såg bilden av dessa fjollor när han tömde papperskorgen vid redaktörns skrivbord. Vi kan inte annat än att hålla med. Fem män i tajta trikåer och balettkjolar, kan det vara nåt det? Vi undrar fortfarande varför vi gick med på deras vädjan om att släppa deras rent ut sagt frånstötande platta på vårt vid detta laget smått klassiska skivbolag.

Plattan skall i alla fall ut. Om vi behöver gå i terapi senare för att bearbeta traumat efter det beslutet återstår att se.

Plattan (”Two, two”) blev en ren besvikelse när den kom 1976 och det var ingen tvekan om att gruppen spelade på sista versen i och med den. Vi ger inga garantier att den överhuvudtaget skall ha några framgångar nu heller. (bara så att ni vet/reds anm)

Jim, Bryan och de andra i gruppen tog detta besked med jämnmod. De är hursomhelst mest intresserade av att sitta och trycka i sig transfetter nuförtiden, så någon mer balett kommer det inte att bli frågan om.

Annonser

0 Responses to “Fireballet – fem män i pastelltrikåer”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Statestik

  • 49,491 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: