Höstrea på framtänder

Ibland går det bra. Ibland går det rakt åt helvete! Denna gång det sistnämnda. Vi gjorde innan Jul förra året ett försök på Backyard Records att väcka liv i den gamla rökaren ”All I want for Christmas is ny two front teeth” och tryckte upp imponerande 80000 CD, 30000 kassetter och 10000 LP skivor och stod beredda inför en massiv julhandel. När vi fem i tre på Julaftonen för längesedan tappat känseln i både händer och fötter efter att ha stått på nere på torget sedan sextiden på morgonen, beslöt vi oss för att slaget var förlorat. Vi hade inte sålt en enda enhet.

Nu när det börjar lacka så smått mot Jul igen erbjuder vi alla som ser detta (vädjar till er!!!!) att köpa ett exemplar av denna fantastiska platta till det helt otroliga priset 149kr + moms och tillägg för sveda och värk. Vi erbjuder 12 års avbetalning om ni önskar!

Annonser

2 Responses to “Höstrea på framtänder”


  1. 1 Tini Tut 2012-03-01 kl. 13:58

    Fan vad synd att jag inte var där, jag hade köpt ut er….hahahaha

    • 2 bakgarden 2012-03-01 kl. 14:20

      Men guuud va gullit det hade varit! Vi var milt sagt sjukt desperata. Nu såhär i efterhand (och med totalt över 200 timmar i terapi) har vi lärt oss en läxa. Nästa gång kommer vi inte att trycka upp mer än 5000 LP-skivor!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
Statestik

  • 49,491 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: